2 jun, 2019

Låna pengar till semester

Låna till semester

Behöver du låna pengar till semestern?

Visst förtjänar man en lång härlig semester? Utomlands eller hemma i Sverige?

Sommar betyder avkoppling med återhämtning. Det är även viktigt med aktiviteter som man mår bra av.

Räcker pengarna till under hela semestern? Vi har samlat olika lån till semester.

 

Gör ett klokt val

Har det varit tufft år med flera räkningar och inget sparande? Kanske dags att vända på situationen åt positiva hållet. kolla dina möjligheter för ett nytt lån. Börja med att titta på om du har råd med ett nytt lån till semestern.

Annat alternativ kan vara att samla alla dina lån på ett ställe, för att förhandla räntan och öka kreditvärdigheten hos UC.

Har du råd med ytterligare lån och bra kreditvärdighet kan du ansöka om ett nytt lån. Behöver du dina pengar ganska omgående kan du ansöka om snabblån. Vill du ha ett lån utan uc kan du ansöka om lånet enkelt och snabbt.

Vill du ha ett lån till lägre ränta och längre avbetalningstider kan du ansöka om privatlån utan säkerhet.

Som du kanske märker det så finns det flera alternativ för dig som behöver låna pengar för att åka på semester.

Det är tufft att hinna med räkningar och annat som försvårar sparandet. Tiden går fort, och där är man nu. Alltså semester tider.

 

Samla lån inför semestern

Vill du få bättre kontroll på ekonomin ska du samla dina lån. Att samla alla befintliga lån på ett ställe bidrar till bättre ekonomiska förutsättningar på kort och långsikt.

Ska man samla lån ska man gå via låneförmedlare. Då får man erbjudande från flera banker. Dessutom delar alla banker på en och samma upplysningskopia. Det betyder att endast en kreditupplysning görs på dig för att bedöma om du är kreditvärdig. Flera kreditupplysningar hos UC bidrar till att kreditvärdigheten påverkas negativt.

Bank och långivare som samarbetar med låneförmedlaren tävlar om att få dig som kund hos sig själva. Därför vill de erbjuda bästa villkoren. Det innebär att du kan pressa ner räntan genom att välja bästa alternativet.

 

Snabblån eller privatlån?

Snabblån är ett alternativ för dig som är villig att betala högre ränta. I första hand ska man naturligtvis välja ett privatlån med bra villkor. Däremot om man vet att man har sämre förutsättningar för att få ett privatlån kan man ansöka om snabblån. Dock, ska man alltid vara medveten om att man inte ska ta ett nytt lån om man vet att man har svårt med ekonomin. Snabblån utbetalas oftast samma dag som man ansökt och blivit godkänd.

Idag finns det även privatlån där ansökningsprocessen är ganska enkelt med utbetalning omgående.

Privatlån är oftast utan säkerhet med längre avbetalningstid. Räntan bestäms utifrån hur dina ekonomiska förutsättningar ser ut i dagsläget. Ju mer banken behöver riskera sina utlånade pengar desto högre ränta kommer du att få betala.

 

Tags: ,

About : admin

Lämna ett svar